Assessoria barceló

Ens avalen més de 15 anys d'experiència en el món dels autònoms i PIMES en els quals el client sempre ha estat el nostre principal motiu de preocupació. El que va començar essent un petit despatx s'ha convertit en un sòlid projecte empresarial amb diferents línies d'actuació. Actualment els nostres serveis s'han anat diversificant i adaptant a les necessitats de l'entorn que ens envolta.

L'Assessoria Barceló compta amb un equip multidisciplinari i una sèrie d'aliances externes que li permet oferir als seus clients uns serveis eficaços, eficients i personalitzats adequant-se en tot moment a les seves necessitats, motiu que la converteix en una empresa diferent.

Missió: Donar als clients una excel·lent qualitat personalitzada en els serveis que ofereix, garantint així la seva continuïtat ampliant les seves línies d'actuació i adaptació òptima als canvis de l'entorn.

Visió: Continuar essent una empresa de serveis personalitzats essent un referent en el seu sector com a empresa innovadora, eficaç, eficient, compromesa i responsable en la gestió dels diferents serveis que ofereix.

 

 

Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!
Persona de Contacte
Telèfon E-mail
Missatge
tots els camps són obligatoris Enviar Acceptar condicions

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.